Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 16 december 2015

Raad Goirle kiest voor ‘Plan-van-plan’ in plaats van ‘Plan-van-aanpakken’

Vlak voordat de gemeenteraad van Goirle op 15 december in vergadering ging, overhandigde de werkgroep ‘D66-in-de-raad-2018’ ieder raadslid een zakdoek met begeleidende brief. D66 betreurt namelijk de uitkomst van het grondstoffenbeleidsplan.

In dit grondstoffenbeleidsplan kondigt het college niet veel meer aan dan het maken van een plan. Hiermee maakt het college zich ‘kampioen stilstand’ op het gebied van afvalscheiding. D66 vindt dit om te huilen. Dat Goirle- en Rielenaren hier sinds 2013 opnieuw niets mee opschieten, dáár schiet D66 helemaal van vol!

Volgens D66 is het prima mogelijk om op korte termijn te starten met service- én duurzaamgerichte methoden die zich in tal van andere gemeentes al ruimschoots bewezen hebben. Goirlenaren verdienen een plan van aanpakken.

Goirle_logo-1