Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 16 september 2018

Nieuws uit de AAV

Nieuw bestuur klaar voor de start!

Een nieuw bestuur D66 Midden-Brabant neemt het stokje van Jan Otten, Toon van Nunen, Michael Meijers en Wim Koopmans over.

Tijdens de AAV, woensdag 12 september 2018, spraken leden overtuigend het vertrouwen in de nieuw kandidaten uit; Mieke Heuvelmans, Tamara van Rossum, Pieter van Mol, Laurens Elzinga, Jelle Zijlstra, Hein Hendriks en Mark van der Schaal zijn vanaf nu aan zet.

Vertrekkende bestuursleden zijn in het zonnetje gezet en veel dank is naar hen uitgesproken. Terecht! Er is in de afgelopen jaren een geweldige klus geklaard: “afdeling Tilburg” werd “afdeling Midden-Brabant”, Dongen en Goirle lanceerden zich met groot succes in hun gemeenten en zijn daar als fracties vertegenwoordigd, Waalwijk groeide en Tilburg consolideerde haar leidende positie. In de afgelopen jaren werden veel en aansprekende activiteiten georganiseerd, en zoals (oud)voorzitter, Jan Otten, benadrukte: “dat was een gezamenlijke inspanning van velen waarvoor een stevig bestuur de randvoorwaarden creëerde”.  Afscheid is genomen Jan, Toon, Michael en Wim. Gelukkig mogen we blijven terugvallen op hun ervaring.

Ook op 12 september tijdens de AAV: D66 Gilze en Rijen sloot zich aan bij D66 Midden-Brabant. Van harte welkom, Gilze en Rijen! Samen maken we D66 in Midden-Brabant nog sterker.

Mieke Heuvelmans, voorzitter D66 Midden-Brabant