Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 14 mei 2019

Zaterdag 18 mei Eurovisie Songfestival. D66 in Tilburg: Minister Ingrid van Engelshoven komt Duncan aanmoedigen

Zaterdag 18 mei vindt de finale van het Eurovisie Songfestival plaats. Minister Ingrid van Engelshoven komt naar het songfestival kijken bij Rockacademie Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. De minister hoopt dan Duncan Laurence op het grote scherm te zien. Tilburger en oud-student van de Rockacademie, Duncan, moet dan wel de tweede halve finale op donderdag overleven. Festivalkenners twijfelen daar in ieder geval niet aan. Op initiatief van D66-raadslid Bas Verberk wordt aanstaande zaterdag de finale van het Eurovisie Songfestival 2019 op een groot scherm uitgezonden op het Piusplein. Ook de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is hierbij aanwezig in Tilburg. Kom je met haar Duncan aanmoedigen?

Datum, tijd en plaats: 18 mei om 20.30, op het Piusplein in Tilburg

Ingrid van Engelshoven – Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Bas Verberk – D66-raadslid