Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 15 mei 2019

T66: College Tour met Raoul Boucke, kandidaat voor Europees Parlement

Op dinsdag 21 mei organiseert de afdeling D66 Midden-Brabant weer haar maandelijkse thema-avond (T66) in Café Slagroom. Deze avond komt Raoul Boucke – kandidaat #2 op de D66-lijst voor het Europees Parlement – naar Tilburg om tijdens een College Tour het gesprek aan te gaan over de toekomst van de EU.

De Europese Unie staat op het moment om haar volksvertegenwoordigers in het Europees Parlement te kiezen, maar hoe kijken die tegen de toekomst van de Europese Unie aan? Hoe kunnen we als huidige generatie ons met de EU inzetten voor een gezonde en stabiele planeet? Maar hoe kunnen we daarvoor de generaties van vandaag en morgen betrekken bij dit EU? Raoul Boucke gaat tijdens een College Tour het gesprek aan over deze en andere vragen rondom de aanstaande verkiezingen.

Raoul Boucke (Paramaribo, 1975) groeide op in Moengo en Paramaribo, Suriname. Hij verhuisde op 17-jarige leeftijd naar Nederland voor zijn studie Scheikundige Technologie aan de TU Delft, waar hij de duurzame ontwikkeling binnen de chemische industrie onderzocht. Voor Raoul is Europa geen onbekende wereld. Hij bouwde bij de Europese Commissie aan het CO2 emissiehandelssysteem en is onderhandelaar voor Nederland bij de Europese Unie op onderwerpen als transport, energie en milieu. Als kandidaat Europarlementariër wil Raoul strijden voor een Europa dat als sterke speler in de wereld deze waarden, zoals homorechten en vrouwenrechten, verdedigt op het mondiale toneel.

Deze thema-avond begint op dinsdag 21 mei om 20:00 in Café Slagroom, Piusplein 6a, Tilburg. De inloop begint om 19:30, koffie en thee zullen klaarstaan en u bent van harte welkom!

Raoul Boucke, kandidaat voor Europees Parlement