Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 9 juni 2020

Online masterclass ‘Politieke Framing’ op 10 juni door Michiel van der Linden (communicatiewetenschapper en D66-lid)

Framing, een woord dat iedereen die een beetje in de politiek geïnteresseerd is ongetwijfeld wel een keer voorbij heeft horen komen. Maar, wat is framing eigenlijk? Waar komt het vandaan? En hoe wordt er nu gebruik van gemaakt? Tijdens deze training zullen we kijken naar wat framing precies is en wat niet. Hoe framing wordt gebruikt in de politiek, wat voor effecten het heeft. Politici, spindoctors en reclamebureaus proberen te beïnvloeden hoe je over dingen denkt en hoe dat impact heeft op hoe je stemt.

Op woensdag 10 juni 2020 organiseren wij als afdeling D66 Midden-Brabant een online masterclass over politieke framing gegeven door Michiel van der Linden. Hij is Communicatie-en Informatiewetenschapper en persvoorlichter van de Nederlandse Emissie Autoriteit. Hij zal ons inzicht geven in de fijne kneepjes van dit onderdeel van het politieke vak. De training zal online plaatsvinden op 10 juni 2020 van 20.00 uur. De training zal naar schatting ongeveer 1.5 uur duren.

Meld je via secretaris@d66middenbrabant.nl  aan voor deze online-bijeenkomst. Je krijgt dan één uur van tevoren de link toegestuurd die je toegang geeft.