Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 10 juni 2020

T66 online: Corona: kans en bedreiging voor ondernemer en consument?

Maandag 15 juni om 20.00 uur spreekt Joris Backer, Eerste Kamerlid D66, met ons over “economie in tijden van corona”.

Verandert Covid19 onze economie blijvend? En op welke terreinen? Is corona een bedreiging voor Europa of een kans? Wat merk jij, als ondernemer of als consument, van veranderingen? Nu of in de toekomst?

Europa is groot, misschien ver van ons bed. Wat zijn effecten op lokaal niveau? Op onze steden en dorpen. Kansen of bedreigingen voor ondernemers en inwoners.

Joris Backer, Eerste Kamerlid voor D66, is gastspreker op onze eerste online T66. Via video-conferencing luister en praat je mee over kansen en bedreigingen. Op Europees, nationaal én lokaal niveau. Jan Stoop, raadslid voor D66 in Tilburg, kleurt het gesprek lokaal.

Joris Backer is lid van de Eerste Kamer der Staten-Generaal sinds 2011 en ondervoorzitter van de Eerste Kamer sinds 2015. Hij is gespecialiseerd in Europa (institutioneel, monetair); Financiën (Rijksbegroting); Justitie (o.a. arbeidsrecht, zakelijk recht) en Wetenschap.

Ben je D66 of JD-lid? Luister en discussieer mee met Joris Backer en Jan Stoop! Meld je aan via secretaris@d66middenbrabant.nl.  We sturen je een link waarmee je dan maandag 15 juni aanstaand, via Jitsi, bent ingelogd op onze T66-bijeenkomst.

We hopen je maandag de 15e te mogen ontmoeten. Dan nog “online” en op korte termijn hopelijk ook weer “in het echt”.