Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 25 juni 2020

Online informerend AAV op zaterdag 27 juni om 12.00 uur

Op zaterdag 27 juni van 12.00 uur tot 14.00 uur houdt D66 Midden Brabant haar online informerend AAV. Tijdens deze AAV bespreken we een aantal punten informerend. Vroeg in het najaar organiseert het afdelingsbestuur een besluitvormend AAV over tal van belangrijke onderwerpen o.a. ter voorbereiding op de verkiezingen voor de Gemeenteraden. Wij hopen elkaar dan ook fysiek te kunnen ontmoeten.

Op de agenda staan de volgende punten:

– Welkom
– Activiteiten afgelopen & komende periode
– FinanciĆ«n
– Resultaten evaluatie campagne
– Campagne(s) & Communicatieplan
– Werkgroepen & vacatures

Naar alle leden van D66 Midden-Brabant is een e-mail gestuurd met een link om deel te nemen via Zoom. Heb je vragen of opmerkingen dan hoort het bestuur dat graag. Je kunt daarvoor terecht bij de secretaris via: secretaris@d66MiddenBrabant.nl