Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 27 november 2020

Nieuwkomer D66 krijgt 2 zetels in de Oisterwijkse gemeenteraad

Tijdens de verkiezingen voor de gemeentelijke herindelingen waarbij Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk één gemeente worden, heeft D66 een mooi resultaat behaald! Namens D66 Oisterwijk zullen Jan van Ginneken en Sharon Kroon zitting nemen in de nieuwe gemeenteraad van de gemeente Oisterwijk. Een mooi resultaat, zeker omdat D66 zich als nieuwkomer meldde bij deze verkiezingen.

Jan van Ginneken: ‘Ik wil alle kiezers bedanken. Het is duidelijk dat er in onze mooie gemeente ruimte is voor D66. We gaan ons inzetten voor een duurzame toekomst, prettig en betaalbaar wonen en het allerbeste onderwijs.’ Sharon Kroon vult aan: ‘We kijken uit naar een constructieve samenwerking met de andere partijen in de gemeente Oisterwijk. We staan voor een transparant en daadkrachtig bestuur en hebben er vertrouwen in dat we dat samen gaan bereiken’.