Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 10 februari 2021

Jelle Zijlstra legt zijn functie als Bestuurslid D66 Midden-Brabant neer

Na een periode van ruim 3 jaar heeft Jelle Zijlstra besloten om zijn bestuurslidmaatschap van D66 Midden Brabant neer te leggen. Als politiek secretaris heeft hij de fracties binnen onze afdeling ondersteund.

“Voor de komende periode wil ik mij meer focussen op familie en werk. Langs deze weg wil ik alle enthousiaste leden, bestuursleden, raadsleden, wethouders uit de regio en op landelijk niveau danken voor de prettige samenwerking. Ik wil iedereen veel plezier wensen met hun activiteiten voor onze mooie partij. Een partij waar ik vanaf 1998 actief ben en ook blijf. Niet in deze rol, maar over een tijdje mogelijk in een andere rol weer.”

Als bestuur zijn wij Jelle dankbaar. Wij zullen zijn betrokkenheid en collegialiteit missen.