Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Leden BBQ (Gaat niet door)

Zaterdag 29 augustus 2020, Gaat niet door Covid-19

Gaat helaas niet door vanwege Corona

Helaas: Zomerbarbecue D66 Midden Brabant geannuleerd!

 

De zomerbarbecue van D66 Midden Brabant op zaterdag 29 augustus gaat helaas dit jaar niet door.

De maatregelen door de regering vorige week dinsdag afgekondigd, hebben ons uiteindelijk tot dit besluit gebracht. Met pijn in het hart! Het was een mooi moment geweest, op een prachtige locatie, om elkaar weer eens te zien en te spreken. Om het glas met elkaar te heffen en van gedachten met elkaar te wisselen. Tenslotte is de afgelopen periode voor iedereen onstuimig geweest.

Onze raadsleden en wethouders hebben, elk in eigen gemeente, de handen vol aan het beheersen van de effecten van Covid-19. Iedereen is ervan doordrongen dat voorzichtigheid geboden blijft en alles is eraan gelegen een tweede corona-golf te voorkomen. De belangen zijn groot. Wij vinden dat we als politieke partij daarin een voorbeeldfunctie hebben.

Wij zien uit naar het moment dat we weer samen, als D66-leden onder elkaar, “live” met elkaar in gesprek kunnen zijn. Tot dat moment zoeken we naar andere wegen om in contact te blijven.

We bedanken de organisatoren van de zomerbarbecue. Enthousiast waren zij aan de slag om er weer een ouderwets gezellige middag van te maken. De verschillende trainingen en T66-bijeenkomsten die gepland staan gaan door; corona-proof! Daarnaast staan verschillende webinars op de rol.

En natuurlijk starten we binnenkort de voorbereidingen voor de Landelijke- en zelfs Gemeenteraadsverkiezingen. Heb je zin om mee te doen? Meld je aan! Dat kan via voorzitter@d66middenbrabant.nl.

Met hartelijke groet,

Namens bestuur afdeling D66 Midden Brabant

 

Mieke Heuvelmans

29 augustus

17:00

Gaat niet door